Корзина
855 отзывов
"FREELIFE" - натуральные препараты для здоровья и красоты
+380956823454
Самая модная диета на воде

Самая модная диета на воде

11.09.13

Така наречената "водна диета" е разработена от американски диетолози и все повече набира популярност. Учените изненадаха света с изявленията си за извънредния ефект на обикновената питейна вода върху загубата на теглото.

Няма нужда да обясняваме подробно колко значима е водата за човешкото съществуване. Тя осигурява на клетките в организма всички хранителни вещества - минерали, витамини, соли, участва в регулирането на телесната температура.

Сега учените твърдят, че благодарение на специално създадената водна диета можем значително да коригираме теглото си. Те препоръчват да започнем деня с чаша филтрирана (това е важно! ) вода с малко лимонов сок преди закуска.

Освен това, през деня трябва да се пие индивидуална доза вода. Дозата можете да пресметнете лесно - за всеки килограм от теглото трябва да консумирате 40 мл вода.


6-8 чаши на филтрирана вода дневно помага за намаляване на чувството на глад и спомагат за ефективната работа на храносмилателната система.

Не трябва да забравяте, че трябва да консумирате дозата си питейна вода най-малко 30 минути преди хранене или два часа по-късно. Да не се пие по време на хранене. Това може да наруши функционирането на храносмилателния процес. Ако пиете вода веднага след ядене, това също няма да има нужния ефект.

Важно е да запомните, че не можете да замените водата с една бира или сода. Подхранвайте организма с напитки без кофеин, алкохол и без калории. Изследователите съветват да следвате тази диета в топлия сезон, когато течностите отчасти се изхвърлят чрез потта. Това помага за намаляване на натоварването на бъбреците.

За съжаление водната диета си има и своите минуси. Ако човек консумира повече от 4 литра течности на ден, отмива от организма необходимите минерални вещества. Затова е важно да се придържат към златната среда, за да не се получи дефицит на витамини и минерали в организма.

Контакты
  • Телефон:
    +380 (95) 682-34-54, Наталия
    +380 (93) 985-29-98, Инна
  • Адрес:
    бульвар Перова 10А, Киев, 02125, Украина
Карта